Nieuws

Shuttle Kids Day 2021

Shuttle Kids Day 2021

De jeugdwerking van badmintonclub Tielt trekt het seizoen opnieuw op gang met een Shuttle Kids Day in onze Tieltse sporthal. Schrijf alvast dinsdag 14 september (van 18u30 tot 20u) in jullie agenda!

 

Op deze eerste training van het seizoen komen alle facetten van badminton aan bod. Een ideale kennismaking voor nieuwe leden, maar ook het perfecte moment voor onze huidige leden om er terug in te vliegen. Iedereen is welkom!

Schrijf je in vóór 12 september via mail jeugd@bctielt.be met vermelding van naam en leeftijd.

 

Voor de ouders voorzien wij vanaf 18u30 ook een infomoment waarbij we jeugdwerking verder toelichten (zoals info over trainingsmomenten, KW-cups, etc.).

 
(!) Voor huidige leden geven we jullie nog mee dat er voor komend seizoen geen lidgeld moet betaald worden. Voor iedereen die afgelopen seizoen lid was, wordt het abonnement een jaar gratis verlengd, aangezien er dit seizoen amper getraind kon worden. We kijken er alvast naar uit om terug op een normale manier te kunnen opstarten! Gelieve per mail wel jullie deelname aan de trainingen te bevestigen. 

 
Heb je nog andere vragen? Aarzel dan niet om ons aan te spreken op onze Shuttle Kids Day, een trainingsmoment of stuur een mailtje naar jeugd@bctielt.beWij horen het graag!  

 
Met sportieve groeten, 

Trainers en jeugdwerking BC Tielt

« Terug

» Nieuws archief