Nieuws

BC Tielt geeft zijn leden een jaar gratis lidmaatschap cadeau

BC Tielt geeft zijn leden een jaar gratis lidmaatschap cadeau

Het sportseizoen 2020-2021 is er voor Badmintonclub Tielt eentje om snel te vergeten. Al sinds halfweg oktober is het er stil. Shuttles in de kast, rackets aan de haak, schoenen onaangeroerd. Achter de schermen heeft BC Tielt echter niet stilgezeten.

“We hebben met het bestuur beslist dat de huidige leden volgend seizoen geen lidgeld moeten betalen”, vertelt voorzitter Filip Deschepper. “Voor iedereen die dit seizoen lid is, wordt het abonnement een jaar gratis verlengd. Dit seizoen kon er amper gespeeld worden en dan nog onder moeilijke omstandigheden. We hopen dat we dit seizoen al badmintonnend kunnen afsluiten en volgend seizoen weer op een normale manier kunnen opstarten. We kijken ernaar uit om nog eens een volle sporthal te zien en achteraf eentje te drinken in de cafetaria.”

Internationaal tornooi

Ook de andere werkgroepen bleven ijverig bezig. Zo was er in de paasvakantie een wandeling met een paaseierenzoektocht. “Een leuk initiatief waarbij velen Tielt op een andere manier leerden kennen. Tot slot zijn ook de voorbereidingen voor het internationaal tornooi gestart, dat dit jaar zal doorgaan op 2 en 3 oktober. De aanvraag is ingediend. Momenteel is de werkgroep ‘organisatie’ nog wat afhankelijk van het overlegcomité. Als er groen licht komt, zal hier gekeken worden hoe we dit op coronaveilig kunnen organiseren.”

« Terug

» Nieuws archief