Nieuws

Nieuwe jaar met nieuwe shirts!

Nieuwe jaar met nieuwe shirts!

Eerst en vooral willen we jullie een goed eindejaar toewensen en op naar een hopelijk gezond en sportief 2020.
Zoals velen al weten en ook live zagen, hebben we op de kerstdrink onze nieuwe club t-shirts voorgesteld.
Onze 2 nieuwe shirtsponsor voor de komende 3 jaar zijn studiebureau Endes en badmintonshop Houthoofd. Nogmaals dank daarvoor.

Elk lid krijgt 1 gratis T-shirt aangeboden door de club. (leuk kerstcadeautje hé ;p )

De enige wederdienst die we verwachten is dat jullie deze zoveel mogelijk dragen op toernooien, interclubwedstrijden en op speelavonden.

De pasmodellen zijn ter beschikking op de speelavonden. Aarzel dus zeker niet om aan één van de bestuursleden te vragen of je eens mag passen.

De mensen die aanwezig waren op de kerstdrink hebben recht op een gratis bedrukking van hun naam of iets dergelijks op de achterkant van hun t-shirt. Gelieve dus ook jullie gewenste opschrift asap door te mailen naar mij aub (debruyne.tine@hotmail.com). 

De mensen die niet aanwezig waren op de kerstdrink kunnen eenmalig ook een bedrukking vragen, dit wel tegen betaling van €6 per bedrukking/per t-shirt.

Jullie hebben tijd tot 20 januari 2020 om jullie gewenste opschrift door te geven. Hoe vroeger we ze allemaal hebben, hoe vroeger jullie je t-shirt dus ook zullen ontvangen.

T-shirts zonder opschrift kunnen jullie onmiddellijk meenemen.  Bijbestellen kan ook bij één van de bestuursleden aan de tafel in de sportzaal.

Kostprijs voor een extra t-shirt: €15,00

Indien jullie nog vragen hebben, stuur gerust een mailtje of vraag het aan een bestuurslid op één van de speelavonden.

« Terug

» Nieuws archief