Nieuws

Toernooi Brugse

Toernooi Brugse

Op 23-24 januari was er het toernooi van Brugse waar enkele Tieltse badmintonners aan deelnamen.

Bij de enkels kwamen Rens Royaert in de C2 in actie, Sven en Koen in C1  en Sam en Lowie in de  B1 reeks. Vooral de prestatie van Sven die Steve Aylott versloeg in de eerste ronde en de finaleplaats van Sam in de B1 zijn bijgebleven. 

Voor de dubbel dames speelden Chantal en Julie in de C1. Bij de heren speelde Rens in de dubbel C2 met een brugse medespeler. Lieven speelde samen met James claeys dubbel B2  en ook Koen en Kris speelden in de B2 reeks. Lowie kwam samen met Nico Vanparys in actie in de B1 en Sam speelde samen met Lukas Ryckebusch in de A reeks. Hoogtepunt hier was de match van Sam en Lukas tegen Hans willems en Roel van Heuckelom.

Ten slotte kwam Judith in de mixed C2 in actie, Chantal en Koen in de mixed C1, Lowie en Julie in de mixed B2 en Sam in de mixed A. Hier werden weinig hoge toppen gescheerd.

De volledige scores en uitslagen zijn te vinden op 

http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=740AA04D-F2C2-46DC-B9D4-0A5357486D12

Ontbreken op de foto: Rens Royaert, Lowie Vandewalle, Julie Vanoverbeke, Judith Brandt

En dat onze Sam in Brugge een mooie match speelde tegen tweede reekshoofd Roel van Heuckelom en Hans Willems in HDA bewijst onderstaand filmpje. Geniet vooral mee van de mooie rally's en vertraagde beelden!

« Terug

» Nieuws archief